live eventproducts

Virtual event studio

By april 3, 2020juni 23rd, 2020No Comments


Virtual event met live publieksinteractie

Host uw virtuele evenement op ons volledig te personaliseren podium met ‘Interactive Live Audience’.

Ontdek meer

Volledig naar wens aan te passen podium met Interactive Live Audience!

Overtreft alle virtual event oplossingen van dit moment!

Virtuele Evenement studio

Corporate eventing gaat over beleving maar ook over interactie met uw publiek. Interactie op het podium, maar ook in de ontvangsthallen voorafgaande aan het event. Dit alles kunnen wij realiseren vanuit onze kant-en-klare ‘virtual live event studio!’

Live publiek

Een live publiek simuleert het gevoel en de beleving bij een offline evenement. Wat als u een live publiek kunt creëren bij uw online event?

In onze ‘Virtual event studio’ maken we dit mogelijk! Het publiek of meerdere keynote sprekers op afstand kunnen eenvoudigweg worden gestreamd naar onze ‘Virtual event studio’.

Het publiek wordt als live videominiaturen voor het podium in de livestream verzameld en voor de presentator op een groot scherm in de studio getoond, zodat de hij ieders aanwezigheid kan zien.

Live interactie met het publiek

Realtime interactie met uw online publiek en sprekers

Touch & Go!

Verspil geen tijd! Dankzij een kant-en-klare studio en beschikbare virtual templates is het podium in no-time klaar om in gebruik te nemen.

Echte presentatie ervaring in uw eigen stijl

Volledig geoptimaliseerde presentatie-ervaring voor presentatoren en publiek, dankzij het echte podium, de dynamische LED-vloer- & achterwand en de unieke virtuele augmented reality laag.

Veilige werkomgeving met voldoende afstand

Alle aanwezigen kunnen op veilige afstand van elkaar werken. De regie opereert vanuit een andere ruimte.

Live interactie met het publiek

Door onze unieke live-interactie functionaliteit kunnen mensen uit het online publiek individueel worden gestreamd op het achterscherm.

Dit stelt de presentator in staat om vragen te beantwoorden en face-to-face gesprekken te voeren.

Touch & go execution

Verspil geen tijd! Dankzij een kant-en-klare LED-vloer, en -wand met een virtual augmented overlay op basis van templates, is het ontwerp van uw podium in een handomdraai klaar.

Als u uw virtuele evenement echt uniek wilt maken, kunnen wij een aangepaste omgeving ontwerpen die aan al uw wensen voldoet.

Fully Immersed presentation

Our virtual studio goes beyond traditional green screen recording by adding a high-resolution LED wall and floor as a physical base.

Your presenter therefore operates in front of a virtual background with your own company colours, resulting in higher quality and a more natural engagement for the presenter.

Design templates

We bieden verschillende virtuele omgevingen om aan de behoeften van uw evenement of presentatie te voldoen.

Deze kunnen worden voorzien van uw logo en de kleuren en lettertypen van uw merkidentiteit.

Safe working space

De studio wordt bediend vanuit een aparte controlekamer. Zowel de crew als de presentatoren werken op voldoende afstand (minimaal 1,5m) van elkaar.

Studio met fysieke LED-schermen

We zijn een stap verder gegaan dan de traditionele greenscreen oplossing, door een hoge-resolutie LED-wand en -vloer toe te voegen als fysieke basis voor onze virtuele studio.

Dit resulteert in een verbeterde kwaliteit opnames en een meer natuurlijke omgeving voor uw presentatoren.

Virtuele schermen

De overige schermen zijn virtueel en zijn dus alleen zichtbaar voor publiek. Dit wordt gerealiseerd door middel van een gepersonaliseerde augmented reality laag.

Alle features op een rij

Live publieksinteractie

Virtueel live-publiek

Door onze unieke live-interactie functionaliteit kunnen mensen uit het online publiek individueel worden gestreamd op het achterscherm. Dit stelt de presentator in staat om vragen te beantwoorden en face-to-face gesprekken te voeren.

Nodig mensen uit die zich als virtueel publiek kunnen aansluiten bij een videoconferentie.

Ze worden als live videominiaturen voor het podium in de livestream verzameld en op een groot projectiescherm in de studio getoond, zodat de presentator hun aanwezigheid kan zien.

De aanwezigen zijn in staat om het volledige publiek te zien, net zoals bij een fysiek evenement.

Fysieke en virtuele schermen

Studio met fysieke LED-schermen

We zijn een stap verder gegaan dan de traditionele greenscreen oplossing, door een hoge-resolutie LED-wand en -vloer toe te voegen als fysieke basis voor onze virtuele studio.

Dit resulteert in een verbeterde kwaliteit opnames en een meer natuurlijke omgeving voor uw presentatoren.

Virtuele schermen

De overige schermen zijn virtueel en zijn dus alleen zichtbaar voor publiek. Dit wordt gerealiseerd door middel van een Augmented reality laag.

Locatie vlakbij Amsterdam

Onze studio ligt op slechts 20 minuten van Amsterdam en 10 minuten van Schiphol. Gratis parkeren voor het gebouw.

Ruime studio

Veilige werkomgeving

Ons gebouw heeft twee verdiepingen om de operationele crew en de presentator volledig gescheiden te houden. Alles wordt op dus afstand bediend.

Opname & live-evenementenruimte

Het opnamegebied is ongeveer 8 bij 6 meter. Er wordt gebruik gemaakt van professionele verlichting om u het beste resultaat te garanderen.

Voorzieningen

De studio heeft een eigen ingang, toilet en benodigdheden voor het desinfecteren van handen en oppervlakken.

Regie op afstand

De studio kan worden bediend vanuit de regiekamer op de tweede verdieping. Er is voldoende ruimte om op veilige afstand van elkaar te werken (minimaal 1,5 meter).

Show Control

De regiekamer is uitgerust met een Barco E2 en Disguise D3 mediaserver om complexe motion graphics en live videobeelden weer te geven op onze fysieke en virtuele schermen.

Camera besturing op afstand

Via onze Vision Mixer kunnen we het schakelen van de camera’s aansturen.

Faciliteiten

De regiekamer heeft een eigen toilet en benodigdheden voor het desinfecteren van handen en oppervlakken.

Perfect voor presentatoren

Virtueel Presentatiescherm

Een dynamisch achtergrondsjabloon, volledig aangepast aan de kleuren en de branding van uw bedrijf. Uw presentatie of video wordt getoond op een groot virtueel scherm.

Presentator displays

De studio bevat meerdere fysieke schermen voor de presentatie en de sprekersnotities. Een presentatiedisplay leidt u door uw presentatie heen.

Social media integratie

Social media posts

Toon uw sociale berichten, media en polls van populaire sociale netwerken zoals Twitter, Instagram en Facebook voor een nog diepgaandere interactie met uw publiek.

Live videogesprekken

Feeds van video conferencing software zoals Zoom en Skype stellen de presentator in staat om te communiceren met mensen over de hele wereld.

Met het fysieke scherm kan de presentator alle deelnemers in de ogen aankijken.

Kies een van onze pre-made podium ontwerpen

Wij bieden verschillende virtuele omgevingen aan om aan de behoeften van uw evenement of presentatie te voldoen. Deze kunnen worden gebrandmerkt met uw logo, de kleuren en lettertypes van uw identiteit.

Ga voor een volledig op maat gemaakt ontwerp

Uniek 3D-ontwerp

Als u uw virtuele evenement echt uniek wilt maken, kan een compleet aangepaste omgeving worden ontworpen die volledig aansluit bij uw identiteit.

Importeer 3D bestanden

Het ontwerp van uw fysieke evenement, studio of beursstand kan ook vanuit een CAD-bestand worden geïmporteerd. Het is ook mogelijk om 3D-ontwerp bestanden van uw designs te integreren.

Bekijk op elk apparaat

Digitale Video Stream

De output van onze virtuele studio live-opname is een standaard 16:9 HD-video-feed die kan worden gestreamd naar alle populaire video platforms zoals YouTube, Facebook en Twitter.

Voor evenementen met een kleiner of privé publiek kunnen we ook streamen naar videoconferentie platformen zoals Zoom of Skype.

Cross-Platform

Alle video platforms werken op elke computer, tablet of smartphone.

Interactieve chat

Elk platform heeft zijn eigen inheemse interactiemogelijkheden.

Interactieve event lobby (landingspagina)

U kunt uw gasten verwelkomen in een virtuele evenementen lobby. In deze virtuele omgeving kunnen bezoekers communiceren door middel van chat-functionaliteit, video’s bekijken en informatie downloaden voorafgaand aan de show. Daarnaast kunnen uw producten worden tentoongesteld in beursstands binnen deze ruimte.

Chat

Bezoekers kunnen met elkaar chatten in de evenementenhal of tijdens live-evenementen.

Virtuele beursstands

Bezoekers kunnen virtuele stands bezoeken en hier bijvoorbeeld vooraf opgenomen video’s afspelen.

Informatie & Downloads

Bied informatiepanelen aan met links naar downloadbare documenten en andere inhoud.

Neem deel aan een live-evenement

Bezoekers betreden de virtuele podium omgeving en nemen plaats voordat de show begint.