Show control

Wij kunnen de nieuwste apparatuur- en mediaserveroperators leveren om uw evenement tot een succes te maken. Hierdoor kunnen we onze inhoud – en die van anderen – op de best mogelijke manier weergeven.

Onze real-time technologieën stellen ons in staat om onze ervaringen op locatie te verfijnen. We kunnen zelfs shows vooraf visualiseren op een virtuele locatie.

Media server operators

Content kan alleen tot zijn recht komen als de weergave technisch perfect is. Onze technici zorgen ervoor dat de apparatuur volledig is voorbereid en dat elk onderdeel van de show precies op het juiste moment begint. Wij leveren speciale professionals voor media servers zoals Disguise d3 en Watchout.

  • D3 / disguise
  • Notch
  • Watchout
  • Content support
disguise media server

Realtime graphics

Wij gaan verder dan het afspelen van vooraf gecreëerde content door de mogelijkheid van real-time motion graphics in onze mediaservers aan te bieden. Hiervoor gebruiken we de innovatieve Notch-software die rechtsreeks werkt met mediaservers zoals Disguise d3. Dit betekent dat we elke pixel kunnen pushen en zelfs vooraf gecreëerde en real-time content met elkaar kunnen combineren.

Augmented reality

We gaan verder dan het maken van AR-content voor tablets en headsets en kunnen deze opwindende nieuwe technologie implementeren op tv-uitzendniveau.

Door state-of-the-art realtime 3D-technologie en mediaservers te combineren met onze jarenlange ervaring in het maken van concepten en ontwerpen voor shows, kunnen we originele concepten ontwikkelen binnen strakke productieschema’s.

Zo kunnen wij regisseurs en producenten de volledige vrijheid geven over cameraposities en beweging.

Show pre-visualisation

Om het eindresultaat te krijgen dat u in gedachten heeft, hebben we een aantal essentiële preview-formules gemaakt. Deze previews maken deel uit van het proces en presenteren de ervaring voordat deze echt wordt.

Virtuele camera’s

Door virtuele camera’s te plaatsen, kunnen producenten en regisseurs de cameraposities alvast controleren voordat ze naar de locatie gaan.

Previz tool

Ready for the next big thing?

Neem contact op