products

Light art XMAS tree

By oktober 1, 2019oktober 18th, 2019No Comments

Light art XMAS tree

Kerst is ieder jaar weer uniek en bijzonder. Maar daar zit vaak ook de uitdaging, want hoe houdt u uw Kerst interessant? En hoe zorgt u ervoor dat u ook dit jaar weer met iets unieks komt voor uw bedrijf of Retail omgeving?

Faber Audiovisuals & Univate introduceren de Light art XMAS tree.

Deze eenvoudig te plaatsen ‘boom’ is een modern alternatief voor de bekende dennenboom en geeft u met één druk op de knop een sensationele eyecatcher.

Door middel van projection mapping verandert het abstracte 3D object in een excentrieke kerstboom, te personaliseren met animaties in kleur en stijl van uw organisatie.

De boom is standaard leverbaar in formaten van 2 of 3 meter hoog. Wilt u een ander formaat, dan kunnen wij dit op aanvraag realiseren.

Combinatie met digitale kerstkaart

Ook het verzorgen van een unieke Kerstkaart kan een flinke uitdaging zijn. Daarom kunt u kiezen voor de Light art XMAS tree in combinatie met een digitale kerstkaart.

Wij maken opnames van uw Light art XMAS tree op locatie, en vullen dit eventueel aan met een geanimeerde boodschap. Zo hoeft u de digitale Kerstkaart alleen nog te verzenden naar uw relaties of personeel.

Bestelt u voor 29 oktober dan bent u zeker van een unieke kerstboom dit jaar.

Kom in contact!

Info

  • In kleur en stijl van uw organisatie.
  • Standaard leverbaar in formaten van 2 of 3 meter hoog
  • Ander formaten kunnen wij op aanvraag realiseren
  • Mogelijkheid tot combineren met een digitale kerstkaart
  • Bestel voor 29 oktober en u bent verzekerd van een unieke kerstboom dit jaar