Een innovatieve totaaloplossing voor holografische presentaties op ware grootte

Kan een belangrijke spreker niet fysiek aanwezig zijn bij uw evenement? Of zoekt u een indrukwekkende presentatie technologie?

Faber en Univate introduceren de HoloPortal: Een innovatieve totaaloplossing voor holografische presentaties op ware grootte!

Compact ontwerp, dus ideaal voor conferenties, kick-off events of keynote presentaties.

Communiceren via een hologram is niet meer slechts weggelegd voor personages uit sciencefictionfilms. Met de HoloPortal brengt u deze indrukwekkende presentatietechnologie naar uw volgende evenement!

Virtuele Presentator

Met deze totaaloplossing kunnen virtuele personen op ware grootte een presentatie geven op een podium of in een zaal. Dit kunnen vooraf opgenomen video’s zijn, maar ook een livestream vanuit een andere locatie voor live interactie.

Omdat het hologram op ware grootte is, is het ook mogelijk om de virtuele persoon naast een fysiek aanwezige presentator te plaatsen. Hierdoor is het mogelijk om een interview te doen met de persoon die niet fysiek aanwezig kan zijn bij het evenement.

Op een achtergrondscherm is het mogelijk om ter ondersteuning van de holografische presentator een Keynote/ PowerPoint-presentatie of andere grafische elementen toe te voegen. Denk hierbij aan teksten, foto’s, video’s of 3D-visualisaties.

Eigen opnamestudio

Wij beschikken over een eigen opnamestudio om de virtuele presentatie vast te kunnen leggen in de hoogste kwaliteit. Indien gewenst kunnen we ook opnames op locatie realiseren.

Info

  • De oplossing voor wanneer een spreker niet fysiek aanwezig kan zijn
  • Holografisch live presentaties streamen vanaf locatie
  • Indrukwekkende nieuwe presentatie technologie
  • Compact ontwerp, dus ideaal voor conferenties, kick-off events of keynote/ Powerpoint presentatie