Content creation

Tegenwoordig gebruiken veel evenementen innovatieve display technologieën om het publiek te betrekken. Dit kan van alles zijn, van grote LED-schermen, projecties tot de nieuwste meeslepende technologieën zoals virtual- en augmented reality.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van content die verder gaat dan het traditionele. Of het nu gaat om het optimaliseren van bestaande inhoud of het maken van iets compleet nieuws. We kunnen zelfs interactieve ervaringen creëren.

2D & 3D Motion graphics

We maken allerlei soorten motion graphics. Of u nu uw boodschap wilt versterken of complexe zaken er eenvoudig uit wilt laten zien: wij maken het boeiend en leuk om naar te kijken.

Broadcast graphics
Motion graphics

Interactive content

Door een interactieve ervaring wordt uw publiek onderdeel van uw verhaal. We kunnen installaties maken met subtiele interacties, maar ook volledig meeslepende ervaringen voor VR- en AR-platforms.

Producten

In-house film studio

We hebben een eigen, in-house greenscreen filmstudio. Dit betekent dat we snel video’s kunnen produceren met verwijderbare achtergronden. Het greenscreen kan ook vervangen worden door een effen zwarte achtergrond voor andere creatieve filmopnames.

Het is ook mogelijk om onze studio te huren voor uw eigen producties.

Meer info

Post production

We bieden een compleet assortiment postproductiediensten. Van videobewerking en kleurcorrectie tot chromakeying en 3D-cameratracking. We hebben zelfs een eigen VFX-studio om efficiënt chromakey-shots tot een resolutie van 4K te produceren.

Ready for the next big thing?

Neem contact op