Concept design

Onze opdrachtgevers weten zelf vaak wel welk verhaal ze willen vertellen, waar ze het willen vertellen en wanneer. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van concepten voor hoe het verhaal in een fysieke ruimte verteld kan worden op een manier die niet alleen verrassend, maar ook boeiend en onvergetelijk is.

De locatie, het evenement en het merk zijn de bouwstenen die ons creatieve team gebruikt bij het presenteren van een creatief voorstel om uw verhaal tot leven te brengen.

Full service

We leveren concepten waarbij creatieve inhoud en visuele technologieën naadloos op elkaar aansluiten.

Corporate event
Museum

Concepten op maat

Als u echt iets origineels wilt voor uw volgende evenement, kunnen wij een concept op maat maken op basis van de nieuwste technologieën. Dit kan van alles zijn, van de allernieuwste LED-schermen tot projection mapping en volledig interactieve ervaringen.

Unfold

Gebruiksklare producten

We leveren ook concepten die we al voor veel klanten hebben ontwikkeld en met succes hebben toegepast – we noemen ze onze Producten.

Natuurlijk vullen we ze met originele content om te zorgen dat ze passen bij uw evenement of verhaal, maar in veel gevallen kunnen we uw bestaande content integreren met behulp van ontwerpsjablonen. Dit resulteert in betaalbare oplossingen met snelle doorlooptijden.

Bekijk producten

Pre-visualisation

We kunnen u het complete concept presenteren via onze virtuele visualisatie-oplossingen. Hiermee kunt u de inhoud in een vroeg stadium in de complete context van het decorontwerp zien!

Previz tool

Ready for the next big thing?

Neem contact op