Over ons

Univate is een full-service creatieve studio met meer dan tien jaar ervaring in het produceren van innovatieve audiovisuele ervaringen buiten de grenzen van de traditionele schermen – van projection mapping in openbare ruimtes tot interactieve tentoonstellingen en museuminstallaties en van VR-ervaringen met de nieuwste headsets tot AR voor tv-shows.

Door conceptontwerp, audiovisuele en interactieve content productie en show control te combineren zijn wij de one-stop-shop voor het produceren van innovatieve ervaringen voor uw volgende productie.

Ons team

Univate is opgericht door de gebroeders Jasper en Jur Steenkamp. In de functie van respectievelijk algemeen directeur en creatief directeur geven zij leiding aan een team van ervaren creatieve en technische professionals.

Wij werken met een in-house kernteam van producenten, ontwerpers, ontwikkelaars en operators die de meest uitdagende projecten op zich nemen. Dankzij ons uitgebreide netwerk van creatieve en technische professionals kunnen we ons team gemakkelijk opschalen om projecten van elke omvang te realiseren.

NEP Worldwide NetworkNEP-Logo-FC-BLACK-RGB

Univate maakt deel uit van het NEP Worldwide Network, een wereldwijde productiepartner die vooraanstaande producenten van live sport-, entertainment-, muziek- en bedrijfsevenementen ondersteunt.

Meer over de NEP Group vindt u op www.nepgroup.com

Workflow

Uit ervaring weten wij dat het creatieve proces ontmoedigend kan zijn voor klanten. Vooral wanneer met innovatieve technologieën wordt gewerkt. Daarom hebben we een workflow met duidelijke stappen ontwikkeld, zodat u altijd weet wat u kunt verwachten en wanneer.

Elk project heeft een toegewijde projectmanager die u door het proces leidt en ervoor zorgt dat feedback en opdrachten op tijd worden geleverd.

Laten we eerst een goede
kop koffie drinken

Geen idee waar te beginnen? Dat horen we vaker.
Kom langs voor een kop koffie zodat we eens kunnen brainstormen.
We zullen ervoor zorgen dat u naar huis gaat met een flinke dosis inspiratie.
Oh, en zonder verplichtingen natuurlijk.

Kom in contact

Onze opdrachtgevers

“"Werken met Univate is een genoegen. Ze doen er alles aan om de ultieme resultaten te behalen in elk project. Univate gebruikt de nieuwste AV-ontwikkelingen gebruiken om blijvende persoonlijke ervaringen te creëren. Univate is een bedrijf dat zowel creatief als innovatief is. "”

Ilana Sandelowsky -Marketing Manager MI Marketing

“Jasper en zijn team vervulden onze ambities om innovatieve technieken te gebruiken en om het verhaal van de Peugeot 208 te vertellen. Jasper's toewijding en vaardigheden staan op topniveau!”

Menno BoumaManager Events and Corporate Communication Peugeot Nederland